Gina Pistol a oferit primele declaraţii după apariţia zvonurile conform cărora nu ar mai forma un cuplu cu Smiley. Fostul iepuraş Playboy a precizat că este o femeie care oferă libertate partenerului şi că, la un moment dat, va ajunge în faţa altarului alături de persoana potrivită.

 

"M-am educat singură. Sunt la un nivel în care nu mai am gelozii şi posesivitate. Omul de lângă mine are libertatea să facă ce vrea, atât timp cât o face cum trebuie. Sunt foarte bine în această relaţie. Mă deranjează când oamenii mă compătimesc şi îmi spun: ‘Săraca de Gina’.

Nu sunt o femeie oarecare, totuşi. Sunt o femeie mişto, independentă şi muncesc. O să mă mărit când o să simt, cu cine o să vreau, când o să vrea Dumnezeu. Nu am înşelat niciodată, deoarece nu ştiu să mint", a declarat Gina Pistol la un post de televiziune. 

Altfel, Gina Pistol s-a întâlnit, luni, cu unul dintre colegii de la muncă. Aflată în braţele lui DJ Silviu, acesta i-a transmis un mesaj iubitului prezentatoarei. “Smiley, fata e la noi!, a scris artistul în dreptul imaginii.  

Citeste despre:gina pistol, smiley, gina pistol se marita


Share On Facebook