Roxana Ionescu se pregăteşte să facă nunta?! Nu s-a mai ascuns şi a arătat tuturor ASTA

Roxana Ionescu se pregăteşte să facă nunta?! Nu s-a mai ascuns şi a arătat tuturor ASTA

Se anunţă o nuntă frumoasă în showbizul de la noi. Zvonurile au apărut după ce Roxana Ionescu a apărut la braţul iubitului ei şi a afişat un detaliu care i-a dat de gol pe cei doi şi a dezvăluit că au planuri serioase. După ce au văzut poza făcută publică de vedetă, acum toţi se întreabă dacă într-adevăr Tinu Vidaicu a făcut pasul cel mare şi a cerut-o de soţie pe "Mama Natură".

Roxana Ionescu a fost martoră la discuţia dintre bărbaţii din viaţa ei! Fostul soţ al ”Mamei Natură” l-a ”atacat”
în club pe ultimul ei iubit, Tinu: ”Frate, decide-te…” Urmarea e colosală!

Roxana Ionescu a fost martoră la discuţia dintre bărbaţii din viaţa ei! Fostul soţ al ”Mamei Natură” l-a ”atacat” în club pe ultimul ei iubit, Tinu: ”Frate, decide-te…” Urmarea e colosală!

Roxana Ionescu a petrecut weekendul de 1 Mai pe litoral unde altundeva decât la LOFT, zona zero a celor mai tari petreceri de la malul mării, însă ceea ce s-a întâmplat apoi i-a lăsat pe toţi cei din jur cu gura căscată! CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România , vă oferă acum toate detaliile senzaţionale ale discuţiei dintre fostul soţ al "Mamei Natură", Laurenţiu Gheorghe, şi ultimul ei iubit, Tinu Vidaicu, la care a asistat chiar Roxana!  (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

“Mama Natură” a împlinit 32 de ani! Roxana Ionescu a facut show la Loft de ziua ei

“Mama Natură” a împlinit 32 de ani! Roxana Ionescu a facut show la Loft de ziua ei

Roxana Ionescu şi-a serbat ziua de naştere în Loft, în compania celor mai buni prieteni. Atmosfera a fost electrizantă, iar “Mama natură” a arătat o formă de invidiat. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă toate detaliile de la mega-petrecerea care a avut loc în weekend ( Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor ).