Andreea Mantea a trecut prin momente grele zilele trecute, după ce băieţelul ei, David, s-a simţit foarte rău, astfel că bruneta l-a dus personal pe micuţ la o clinică privată din Capitală, în toiul nopţii. Vedeta a venit însoţită de alte două femei şi a aşteptat cu sufletul la gură veşti de la medicii care l-au îngrijit pe David. 

Citeşte şi: Imaginea anului! Cristi Mitrea, cu fiul său în braţe în parc! Ce spune Andreea Mantea despre relaţia cu luptătorul şi băieţelul lor

Minutele au părut o eternitate pentru Andreea Mantea, în timp ce aştepta ca cineva să-i spună ce se întâmplă cu fiul ei şi al luptătorului de MMA, Cristi Mitrea. Bruneta a oprit toate asistentele şi toţi medicii care treceau pe lângea ea, pentru a le pune întrebări despre starea lui David, potrivit Spynews.ro. Şi, se pare, că nu de puţine ori, frumoasa prezentatoare a avut lacrimi în ochi la gândul că fiul ei ar avea o problemă serioasă.

Citeşte şi: Ce a postat Cristi Mitrea pe Facebook după ce au apărut imaginile cu el şi fiul său

În cele din urmă, un medic a venit cu un carneţel şi i-a oferit toate explicaţiile de care avea nevoie. După ce medicii au asigurat-o că nu este vorba despre nimic grav, Andreea Mantea a răsuflat uşurată. Vedeta şi-a aşteptat răbdătoare ca doctorii să-i aducă băieţelul, apoi a plecat spre casă împreună cu cele două însoţitoare. Nu este pentru prima oară când Andreea Mantea trece printr-o spaimă din cauza fiului ei.

Citeşte şi: Gestul făcut de Cristian Mitrea pentru David-Andrei, băieţelul pe care îl are cu Andreea Mantea

Ea a dezvăluit de nenumărate ori că îi este groază de boli şi că este foarte fricoasă. Prezentatoarea este o mamă extrem de grijulie. Nu suportă să ştie că fiul ei este bolnav şi, de multe ori, se gândeşte la ce este mai rău, chiar dacă micuţul are o simplă răceală sau o durere de burtică. 

Citeşte şi: Cristi Mitrea face nuntă? A făcut anunţul în direct: „Îmi plac femeile autoritare!”

Citeste despre:andreea mantea, mantea, andreea mantea baietelel, andreea mantea copil, cristi mitrea


Share On Facebook